Solicita un apel

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

Comanda într-un click

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

REGULI pe care trebuie să le știe orice femeie

15/10/2018

 

Fie că nu ai mai folosit vreodată unul și vrei să încerci ori le folosești de mult timp, iată câteva lucruri de care trebuie să ții cont neapărat, atunci când folosești tampoane:

 

1. Te speli pe mâini doar după ce îţi aplici tamponul

 

Este obligatoriu să te speli pe mâini şi înainte de a-ţi aplica tamponul, altfel rişti să introduci bacterii „rele” în vagin care  dezechilibrează flora vaginală şi duc la apariţia problemelor genitale.

 

2. Nu introduci tamponul suficient de adânc

 

Cum ştii dacă ai aplicat tamponul aşa cum trebuie? Dacă îl simţi şi te jenează când mergi sau stai jos, înseamnă că nu a fost introdus suficient de adânc. Din această cauză, te poţi confrunta cu dureri.

VEZI Tampoane Kotex UltraSorb Mini pe comenzi.md

 

3. Foloseşti o singură mărime

 

La începutul menstruaţiei, ar trebui să foloseşti un tampon de dimensiune mai mare, mai ales dacă ai sângerări abundente, iar spre final, poţi folosi tampoane de dimensiuni mai mici.

 

4. Schimbi tamponul prea rar

 

Dacă menstruaţia nu este abundentă, este recomandat să schimbi tamponul la 4-5 ore. Astfel, împiedici dezvoltarea bacteriilor care pot afecta sănătatea aparatului genital.

 

VEZI Tampoane Kotex UltraSorb Normal pe comenzi.md

 

5. Foloseşti tampoane când ai secreţii între menstre

 

La ovulaţie, apare o secreţie albicioasă care diferă de la femeie la femeie din punct de vedere cantitativ. Dacă secreţia este mai abundentă, nu înseamnă că trebuie să foloseşti tampoane, fiindcă acestea schimbă pH-ul florei vaginale şi pot duce la apariţia inflamaţiilor.

 

6. Foloseşti câte un tampon înainte şi după menstruaţie

 

Chiar dacă vrei să eviţi eventualele situaţii neplăcute, nu trebuie să îţi aplici un tampon înainte de a se declanşa menstruaţia. Folosirea tampoanelor nu este indicată când vaginul este uscat.

 

VEZI Tampoane Kotex UltraSorb Super pe comenzi.md

 

 7. Nu îţi schimbi tamponul după ce înoţi

 

Nu contează dacă înoţi în piscină, în lac sau în mare-în orice caz trebuie să îţi schimbi tamponul după ce ieşi din apă,din cauză că în el este absorbit clorul sau sarea,care pot cauza iritaţii la nivelul pielii şi mucoasei vaginale.

 

8. Te culci purtând tampon 

Dacă vrei doar să îți faci somnul de după-amiază, atunci nu ai motive de ingrijorare. Însă dacă te duci noaptea la culcare cu tampon și vei dormi peste 8 ore, atunci gândește-te încă o dată ,fiindcă îți pui sănătatea în pericol. Desigur, ai și varianta să ți-l schimbi, însă trebuie să acorzi foarte multă atenție acestui lucru.