Solicita un apel

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

Comanda într-un click

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

CÂT de des trebuie să schimbi lama de ras

15/10/2018 Prezentare produse,

Frecvenţa de schimbare a lamei în aparatele de ras depinde de tipul de păr, viteza de creştere a acestora şi de cât de des foloseşti aparatul. Lama de ras trebuie schimbată mai des decât crezi și, dacă nu o faci la timp, te poți trezi cu infecții sau boli de piele.

 

VEZI Aparat de ras de unică folosinţă cu 2 lame Extra2 Beauty pe comenzi.md

 

Lamele tocite sunt principalul responsabil de majoritatea accidentelor din timpul rasului. Schimbându-le în mod regulat eviţi tăieturile şi iritaţiile.

În general, aceasta ar trebui aruncată după 3-7 folosiri. Depinde câte lame are, dacă este folosită pe o suprafață mare, dacă părul este des etc.

 

VEZI Aparat de ras de unică folosință cu 2 lame Extra2 Sensitive pe comenzi.md

 

Dacă este prea murdară. Fire de păr, urme de spumă de ras sau săpun… dacă lama nu este curățată destul de bine, acestea o vor „înfunda”.

 

VEZI Pachet (3+1 Gratis) aparate de ras de unică folosință Xtreme3 Beauty cu 3 lame

 

Lama aparatului de ras trebuie schimbată atunci când observi că trebuie să apeşi mai tare aparatul de ras pe piele. Semnalul pentru schimbarea lamei poate fi şi starea benzii de hidratare - atunci când observi că a rămas puţin şi nu îşi îndeplineşte funcţia înseamnă că a sosit vremea să schimbi lama. 

 

CE SE POATE ÎNTÂMPLA DACĂ NU SCHIMBI DES LAMA DE RAS?

 

Vei pierde mai mult timp atunci când o folosești. Dacă lama nu mai este ascutiță sau este plină de păr, te vei chinui mai mult. Și cine și-ar dori asta? În loc să dai cu lama de 5 ori pe aceeași suprafață, mai bine schimb-o cu una nouă care va lăsa pielea fină instant.

Vei irita pielea. Pentru că freci pielea din nou și din nou cu o lamă murdară sau neascuțită, aceasta se va irita foarte repede. Iar dacă pielea ta este mai sensibilă, vei fi plină de puncte roșii care ustură.

E posibil să te tai. Pentru că lama nu mai este eficientă, vei apăsa mai tare. În plus, te vei enerva că pierzi atât de mult timp, astfel că te vei grăbi. Din acest motiv, te poți tăia mult mai ușor și, crede-mă, nu ai vrea asta!

Crești riscul infecțiilor. Uneori, traumele sunt atât de minuscule încât nu sunt vizibile cu ochiul liber – dar ele există! Din cauza lor, te poți trezi brusc cu o infecție, mai ales dacă ai transpirat. Mai mult, e mai ușor să contactezi HPV din cauza acestor micro-răni și iritații din zona intimă.

 

 

Tu cât de des schimbi lama de ras?