Toate categoriile
Toate categoriile

Nestle Nan HA ExpertoPro, 800 g

Nestle Nan HA ExpertoPro, 800 g

Cod: 00-00019350
În stoc
573.10 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova este

Garanție 0
Descriere

Nestle Nan HA ExpertoPro, 800 g

Formulă de lapte NAN® Expertpro HA* asigura sugarului tau toti nutrienii esentiali pentru dezvoltarea sa normala fizica si mentala.

Printr-un amestec unic de ingrediente, NAN® EXPERTPRO HA reduce riscul de a dezvolta alergii la proteinele din lapte pentru micutul tau, sprijinindu-i astfel cresterea armonioasa in cei mai importanti ani din viata. Totusi, daca sugarul tau are deja alergie la proteinele laptelui de vaca, nu folosi NAN® EXPERTpro HA fara a consulta medicul tau. Introducerea in alimentatie a oricarei formule de lapte sau a laptelui de vaca trebuie facuta numai sub supraveghere medicala.

OPTIPRO® HA — este un amestec optimizat de proteine hipoalergenice, atat din punct de vedere calitativ, cat si cantitativ, obtinut printr-o tehnologie speciala care reduce considerabil potentialul alergenic al laptelui de vaca.

DHA и ARA — unul dintre acizii grasi regasiti si in laptele matern, in conformitate cu legislatia pentru toate formulele de inceput (Regulamentul Delegat 2016/127), acum in cantitate dubla fata de reteta anterioara.

Un produs realizat din produse fabricate de furnizori special selectați, fără a utiliza ingrediente modificate genetic, conservanți, culori și aromatizatori.

*Considerăm că alăptarea la sân este alimentul ideal pentru începutul alimentării sugarilor, deoarece laptele matern oferă o dietă echilibrată și protejează copilul de boli. Susținem pe deplin recomandarea Organizației Mondiale a Sănătății asupra alăptării exclusive în primele șase luni de viață, urmată de introducerea unor alimente complementare adecvate, continuând alăptarea până la vârsta de doi ani. De asemenea, înțelegem că alăptarea nu este întotdeauna posibilă din cauza anumitor boli. Trebuie să utilizați formulele de lapte pentru sugari în scopuri medicale speciale numai sub supravegherea unui medic, după luarea în considerare a tuturor opțiunilor de hrănire, inclusiv alăptarea. Continuarea utilizării ar trebui să fie evaluată de către un lucrător medical în baza dezvoltării copilului cu orice implicații sociale și financiare pentru familie. Formula de lapte pentru sugari trebuie întotdeauna preparată, utilizată și păstrată conform instrucțiunilor de pe etichetă, pentru a evita riscul pentru sănătatea copilului.

Caracteristici
Specificații principale
Marca
Nan
Produse similare
Amestec de lapte Nan Alfare, 400gr.
Amestec de lapte Nan Supreme 1, 800 gr.
Amestec de lapte Nan Supreme 2, 800 gr.
Amestec de lapte Nan Supreme 3, 800 gr.